Til hovedinnhold

Kristine Braaten Steinhovden

Master of science

Kristine Braaten Steinhovden

Master of science

Kristine Braaten Steinhovden
Telefon: 975 45 437
Mobil: 975 45 437
Avdeling: Marin ressursteknologi
Kontorsted: Trondheim

Publikasjoner og ansvarsområder

Publikasjoner

Publikasjon

OMAE2017-62030 Drag on Nets Fouled With Blue Mussel (Mytilus Edulis) and Sugar Kelp (Saccharina Latissima) and Parameterization of Fouling

https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1508961

Biofouling is a serious problem in marine finfish aquaculture with a number of negative impacts. Marine growth obstructs net openings, thereby reducing water exchange through the net and affecting fish welfare and health, as well as the spreading of dissolved nutrients, particles and pathogens. Furt...

Forfattere Gansel Lars Christian Endresen Per Christian Steinhovden Kristine Dahle Stine Veronica Wiborg Svendsen Eirik Forbord Silje Jensen Østen
År 2017
Type Del av bok/rapport
Publikasjon

Preliminary results from PROMAC: a Project on energy efficient Processing of macroalgae in blue-green value chain

https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1496910

The 2015-2018 PROMAC (Energy efficient Processing of Macroalgae in blue-green value chains) is financed by the Norwegian Research Council. The PROMAC consortium is led by Møreforsking AS and consists of both Norwegian (SINTEF, NIBIO, NTNU, NMBU) and European (CEVA, MATIS, SLU)research institutes, as...

Forfattere Rebours Celine Stévant Pierrick Francois Denis Gracey Erik Olav Velle Liv Guri Roleda Michael Steinshamn Håvard Marfaing Hélène Aasen Inga Marie Krogdahl Åshild Nordtvedt Tom Ståle Oppen Johan Carvajal Ana Karina Forbord Silje Steinhovden Kristine Handå Aleksander Skjermo Jorunn Slizyte Rasa skarbø oddvar Ramin Mohammad Chapman Annelise Sabine
År 2017
Type Konferansebidrag og faglig presentasjon
Publikasjon

Mat fra dyrket tare: Produksjon av norsk "wakame" fra butare

https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1493720

Butare (Alaria esculenta) kan brukes til ulike matprodukter som feks. "wakame", salaten som spises til sushi. Dyrking av butare vii gi forutsigbare mengder og en forutsigbar og høy kvalitet på råstoffet, som deretter kan prosesseres til wakame og andre matprodukter for salg. Dette kan dermed danne g...

Forfattere Skjermo Jorunn Steinhovden Kristine Kvaløysæter Caterina Haarstadstrand Håvard Svenning Sissel Handå Aleksander
År 2015
Type Rapport/avhandling
Vis alle publikasjoner hos Cristin