Prosjekter
Kontaktperson, prosjekter
Andre prosjekter
- MobilSlakt- Helhetlig bioøkonomisk utnyttelse av fjørfe ved bruk av mobilt slakteri (2017 - 2019)
- BarkCure - Kondenserte tanniner i bark fra norsk furu og granbark - antiparasitiske effekter og potensiell kommersiell utnyttelse (2017 - 2020)
- Autonome, robotiserte vaskeløsninger for fiskeri- og havbruksnæringen (2015 - 2018)
- QualiFish (2014 - 2017)
- Automatisk singulering, orientering og kvalitetssortering i produksjonslinjer for hel laks (2013 - 2014)
- Nye Omega3-produkter fra silderåstoff (SildeOmega3) (2011 - 2013)
- Automatisk fangstbehandling av hvitfisk på snurrevadfartøy (2011 - 2014)
- Automatisk veiing av pelagisk fisk ombord (2011 - 2014)
- Ny teknologi for bedre fangsthåndtering (DANTEQ) (2010 - 2014)
Laboratorier
Kontaktperson, laboratorier
Andre laboratorier
Publikasjoner
- Exploring the Potential of Atlantic Mesopelagic Species Processed on Board Commercial Fishing Vessels as a Source of Dietary Lipids Les publikasjonen
- Technological solutions for production of protein and lipid rich fractions from whitefish RRM - Deliverable 3.1
- Veikart for industriell dyrking av tare i Trøndelag
- Enrichment of the protein content of the macroalgae Saccharina latissima and Palmaria palmata Les publikasjonen
- Production of Protein Hydrolysates from Cod (Gadus morhua) Heads: Lab and Pilot Scale Studies Les publikasjonen
- Nødstopp og varsling for økt sikkerhet i kystfiskeflåten - Faglig sluttrapport - 2020:01294 A Les publikasjonen
- Investigating the potential for a commercial fishery in the Northeast Atlantic utilizing mesopelagic species Les publikasjonen
- Industriell utnyttelse av mesopelagisk fisk - ILLUM - Rapport til Fiskeridirektoratet i forbindelse med tilskudd til fiskeriforskning 2018, F.dir. ref. 17/17061 Les publikasjonen
- Pilotprosjekt; Filét i Norge - OC2017 A-021 Les publikasjonen
- Individbasert sortering av pelagisk fisk: Del 2 - Fullskala to-spors testlinje Les publikasjonen
Annen formidling
- Making marine proteins for human consumption - enzymatic hydrolysis of frozen/thawed cod heads caught by line and trawl
- Increased Utilisation and Value Creation from white Fish Rest Raw Materials. Abstracts - The Third Symposium Sustainable technologies for food processing and preservation
- Automatisert fangstbehandling
- Teknologi for uttak og sortering av restråstoff
- Fishing and logging using depth sensors on the codend - effect on different quality parameters of cod and haddock
- Automated systems for catch handling of whitefish onboard
- Effective catch handling systems for cod, haddock and Saithe
- Automatisk bedøving og bløgging av fisk på kystfiskefartøy
- Automatisk veiing eller vektestimering av enkeltfisk ombord på pelagiske fartøy
- Automated Sorting of Pelagic Fish based on Machine Vision