Laboratorier
Publikasjoner
- Reducing GHG emissions of food cold chain in Norway
- Sustainability within food cold chain sectors in Norway
- Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors
- Filetproduksjon av brosme - En enkel kost-nytte-analyse Les publikasjonen
- Review of the sustainability goals and emission reduction targets in the food value chain in Norway
- Fersk linefanget brosme som råstoff til filetproduksjon - Lagringsstudie og tineforsøk Les publikasjonen
- Fersk linefanget brosme som råstoff til filetproduksjon - Teknologikartlegging og produksjonsforsøk Les publikasjonen
Annen formidling
- Sjømatkvalitet – fersk, frossen eller tint?
- Sustainable food: perception and actions among Norwegian students
- Reduksjon av CO2-utslipp i kjølekjeden for mat – seneste resultater fra EU-prosjektet ENOUGH
- Hvorfor er det så vanskelig å ta bærekraftige valg i matbutikken?
- Technology demonstration to reach climate neutrality in European food industry by 2050
- The effect of pre-processing, starter culture, and temperature on fermentation of seaweed
- Fermentation of seaweed and its addition in seafood products
- Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors
- Klimagassutslipp fra kjølekjedene i Norge og jobben for å nå klimamålene
- Hvordan og hvorfor bør vi fermentere tare til mat?