Prosjekter
Kontaktperson, prosjekter
Ekspertise
Kontaktperson, ekspertise
Publikasjoner
- Exploring the Potential of Atlantic Mesopelagic Species Processed on Board Commercial Fishing Vessels as a Source of Dietary Lipids
- Toktrapport Arctic Pearl okt. -sept. 2023 - Bærekraftig høsting av haneskjell
- Does soak time influence the effect of artificial light on catch efficiency in snow crab (Chionoecetes opilio) pot fishery?
- Mesopelagics–New gold rush or castle in the sky?
- Increasing sustainability in food production by using alternative bait in snow crab (Chionoecetes opilio) fishery in the barents sea Les publikasjonen
- Filetproduksjon av brosme - En enkel kost-nytte-analyse Les publikasjonen
- Improved bycatch reduction in the mixed demersal trawl fishery for Norway pout (Trisopterus esmarkii) Les publikasjonen
- Test av Norbait agnpølse i kommersielt snøkrabbefiske med "Vima" våren 2022
- Fersk linefanget brosme som råstoff til filetproduksjon - Lagringsstudie og tineforsøk Les publikasjonen
- Fersk linefanget brosme som råstoff til filetproduksjon - Teknologikartlegging og produksjonsforsøk Les publikasjonen
Annen formidling
- LIPIDS FROM THE DEEP SEA: THE POTENTIAL OF THE MESOPELAGIC SPECIES AS PART OF THE FUTURE DIET
- Mye usikkerhet rundt snøkrabbefisket
- Fishing vessels, technology, and methods in Norway
- Increased Utilisation and Value Creation from white Fish Rest Raw Materials. Abstracts - The Third Symposium Sustainable technologies for food processing and preservation
- Levendelagring og elektrisk immobilisering av hvitfisk om bord - ulike strategier for bedre utblødning - Resultater fra flere prosjekter ved SINTEF de siste 10+ år
- Health and safety in crab fishing
- Develop a profitable and sustainable technology platform for harvesting snow crab based on Norwegian demands for EHS, salaries and product quality
- Mulighetene for foredling og produkter fra restråstoff fra hvitfisk, oppdrag IN
- Automatisert fangstbehandling
- Electrical stunning of wild cod, haddock and saithe – the effect on fish quality, handling stress and fish welfare