Fagområder
Kontaktperson, fagområder
Publikasjoner
- Kunnskapsstatus om bærekraftig norsk fôrproduksjon til havbruk og husdyr i jordbruket Les publikasjonen
- Bærekraftig fôr til norsk laks Les publikasjonen
- iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A Les publikasjonen
- Muligheter for økt verdiskaping gjennom samarbeid mellom havbruks-, jord- og skognæringene i Trøndelag: Identifisering av samarbeidsområder, kunnskapsbehov, råstoffer og forslag til tiltak.
- iProcess - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2019:01041 Les publikasjonen
- Summary of Workshop and project meetings in Mumbai, 27-30 Nov 2018 - Projects: ReFood and ReValue Les publikasjonen
- Cascading Norwegian co-streams for bioeconomic transition Les publikasjonen
- CYCLE - Total utilization of raw materials in the supply chain for food with a bio-economical perspective - 2017:00859 A Les publikasjonen
- Production of High Quality Fish Oil by Thermal Treatment and Enzymatic Protein Hydrolysis from Fresh Norwegian Spring Spawning Herring By-Products
- Workshop in Trondheim and excursions to the Norwegian seafood industry and NTNU Les publikasjonen
Annen formidling
- Blågrønn bioøkonomi satsing – klimaproteiner
- ReFood – Indo-Norwegian research project
- SINTEF Mat og Agri, konsernsatsning 2020. Råstoff fra hav, land og skog til produkt og marked
- ReFood and ReValue – two Indo-Norwegian research projects
- Denne reka skal spise halm
- ReFood – Indo-Norwegian research project
- ReFood and ReValue: Indo-Norwegian Research Projects
- Hjelper India med å redusere matsvinn
- Matsvinn i India
- CYCLE prosjektet - fremtidens spissteknologi