Projects
Contact person, projects
Publications
- Wild caught cod (Gadus morhua) and haddock (Melanogrammus aeglefinus) chilled in slurry or flake ice and its effect on product quality.
- Kunnskapsstatus om bærekraftig norsk fôrproduksjon til havbruk og husdyr i jordbruket Read publication
- Bærekraftig fôr til norsk laks Read publication
- The on-board live storage of Atlantic cod (Gadus morhua) and haddock (Melanogrammus aeglefinus) caught by trawl: Fish behaviour, stress and fillet quality Read publication
- A27202 - Skånsom pumping av pelagisk fisk fra not til fartøy - Sammenlikning av to pumpeteknologier Read publication
- Automatisk veiing av pelagisk fisk ombord Fase 1 - Sluttrapport Read publication
- Pumping of mackerel (Scomber scombrus) onboard purse seiners, the effect on mortality, catch damage and fillet quality
- Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins Read publication
- Quality of Atlantic Cod Frozen in Cell Alive System, Air-Blast, and Cold Storage Freezers Read publication
- Evaluering av teknologi for ombordpumping av pelagisk fisk Read publication
Other
- Salmon feed raw materials, Roadmap to industrial production in Norway
- Wild caught cod (Gadus morhua) and haddock (Melanogrammus aeglefinus) chilled in slurry or flake ice and its effect on product quality.
- Levendelagring og elektrisk immobilisering av hvitfisk om bord - ulike strategier for bedre utblødning - Resultater fra flere prosjekter ved SINTEF de siste 10+ år
- Fremtidens teknologi for håndtering av pelagisk fangst ombord - kvalitetseffekter
- Gradual reduction in sodium content in cooked ham, with corresponding change in sensorial properties measured by sensory evaluation and a multimodal machine vision system
- Natriumreduksjon i kokt skinke -effekter på kjemiske og sensoriske egenskaper. Resultat fra SALTO prosjektet
- Reduction of salt in marinated herring (Clupea harengus L.)products
- Reduction of salt in marinated herring (Clupea harengus L.) products
- Skånsom og effektiv lasting, kjøling og lossing av pelagisk fisk ombord
- New concept for gentle and effective catch handling and storage of pelagic fish on board