Til hovedinnhold
Norsk English

Ingeniør/Senioringeniør – Kjemisk prosessteknologi

Ingeniør/Senioringeniør – Kjemisk prosessteknologi

Kjemisk prosessteknologi med fokus på kjemisk analyse, eksperimentelle forsøk og laboratoriedrift

SINTEF Industri, ved sin avdeling for prosessteknologi, har en ledig stilling som ingeniør/senioringeniør innen kjemisk prosess og miljøteknologi, lokalisert i Trondheim. Stillingen vil være knyttet til drift av laboratorium som utfører både kjemiske analyser og eksperimentelle forsøk. 

Gruppen har stor aktivitet innen CO2-fangst prosesser, bioraffinering og hydrometallurgi.

 

Vi ser etter en person med ingeniørhøgskoleutdanning eller tilsvarende, fortrinnsvis med bakgrunn og erfaring innen analytisk kjemi. Erfaring eller kjennskap til kvalitetssikring/akkreditering vil være fordelaktig. Vi ønsker en person som er systematisk og som evner å jobbe både selvstendig og i team.

Arbeidsoppgaver vil bl.a. annet omfatte diverse kjemiske analyser (bl.a. syre/base titrering, vannbestemmelse med Karl Fisher, TIC/TOC analyse etc). Det kan også inngå kjøring av forsøk i ulike apparaturer/rigger. Kandidaten vil få ansvar for kjemikaliekartotek, innkjøp av kjemikalier, gasser, lab. rekvisita mm.

Kandidaten forventes å jobbe som en del av et tverrfunksjonelt team i samarbeid med forskere innen en rekke temaer.

I SINTEF vil du arbeide i et miljø med engasjerte og dyktige medarbeidere, hvor du får følge forskningsprosjekt fra idé til prosjektavslutning. Her er det mulighet for faglig og personlig utvikling i en organisasjon hvor ansvarlighet og initiativ settes høyt. Stillingen byr på spennende og selvstendige arbeidsoppgaver i et internasjonalt fagmiljø som er i vekst og utvikling. Vi tilbyr:

• Et motiverende, internasjonalt arbeidsmiljø

• Gode muligheter for faglig og personlig utvikling i en organisasjon som verdsetter ansvar og initiativ

• Gode muligheter til å påvirke eget arbeid og egen prosjektportefølje

• Deltakelse i innovative nasjonale og internasjonale prosjekter som fremmer faglig utvikling i nært samarbeid med industrielle partnere

• Kolleger som ønsker å gjøre en forskjell

• Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, utmerkede pensjons- og forsikringsordninger og gode velferdsgoder for ansatte

Hører gjerne fra deg hvis dette virker interessant.

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Industri

Arbeidssted

Trondheim

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

SINTEF Industri er et av seks institutt som utgjør SINTEF med over 550 medarbeidere, er vi det største instituttet. Vi legger grunnlaget for fremtidens bærekraftige industri.

Med vår flerfaglige kunnskapsbase og avanserte laboratorier som fundament, utvikler vi - i tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere - teknologi og tverrfaglige løsninger med stor påvirkning på samfunnet innen et bredt spekter av markeds- og fagområder, for eksempel: Sirkulær økonomi, batterier, hydrogen, CCS, materialvitenskap og -teknologi, nanoteknologi, nanomedisin, sol, vind, bioteknologi, metallproduksjon, prosessteknologi, lavutslippsproduksjon av olje og gass og industriell økonomi og optimering. 

Se alle ledige stillinger

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.