Digitale lean-kurs for mat- og drikkevareindustrien
Målnedbryting
Kontaktperson
Hvorfor akkurat dette kurset?
Det er sentralt at det finnes definerte mål på alle nivåer i din bedrift.
I dette kurset vil du lære å bruke et leanverktøy som heter Hoshin Kanri. Verktøyet er effektivt for å bygge samsyn, skape konsensus og treffe beslutninger i fellesskap for å realisere bedriftens strategier.
Pris
Kursene tilbys gratis på bakgrunn av bransjeprogrammet for mat og drikkevareindustrien.
Målgruppe
Kurset er rettet mot ledere og sentrale støtteressurser og gjerne i samspill med tillitsvalgte.
Tidspunkt
Kurset holdes 09. mars 23 fra 08:00 til 16:00 og 20. mars 23 fra 12:00 til 16:00.
Praktisk informasjon
- Varighet: 1 dag kurs + ½ dag oppfølging. Alt gjennomføres digitalt via Teams.
- Antall deltagere: 30 personer.
- Relevant kursmateriell som presentasjoner, maler og skjemaer er inkludert og oversendes elektronisk.
Forberedelser
I forkant av kurset sendes det ut informasjon om hva som bør tenkes på og eventuelt forberedes frem mot kurset. Dette med tanke på å få best mulig utbytte av gruppeoppgavene, under og i etterkant av kurset.