Kurspakke i systematisk forbedring for mat- og drikkeindustrien
Moderne vedlikehold
Lær hvordan du kan bruke moderne vedlikehold i din bedrift. Kurset er gratis og gjennomføres digitalt kombinert med praktisk arbeid ute i din bedrift.
Kontaktperson
Påmelding
Dette kurset er nå fullt og er stengt for påmelding.
Du kan nå melde deg på ny kurspakke her: Digitale lean-kurs for mat- og drikkevareindustrien.
Vennligst kontakt for mer informasjon
Hvorfor akkurat dette kurset?
Et riktig vedlikehold er nødvendig for å skape stabile prosesser som muliggjør god flyt i verdikjeden, og der i gjennom bidra til lønnsom drift.
Dette kurset vil gi kunnskap og skape en felles forståelse for hvordan en etablerer eller videreutvikler en vedlikeholds-funksjon, som på en effektiv og god måte støtter oppunder bedriftens overordnede mål.
Målgruppe:
Kurset er rettet mot ledere, tillitsvalgte og sentrale støtteressurser som ser behov for å etablere arenaer for å sikre at forbedringsarbeidet ledes og følges opp på lik linje med daglig drift.
Praktisk informasjon
- Varighet: 1 dag kurs + ½ dag oppfølging. Alt digitalt via Teams
- Antall deltagere: Maks 30 personer
- Relevant kursmateriell som presentasjoner, maler og skjemaer er inkludert og oversendes elektronisk
Gjennomføring
- Vi starter med Lean introduksjon, samt vedlikeholdets plass og rolle i Lean produksjon.
- Moderne Vedlikehold gjennomgås, noe som blant annet innebærer samarbeid, samsyn, informasjonsflyt, kartleggin havarianalyser og systematisk problemløsning.
- Deretter legges det opp til gruppearbeid med hovedfokus på refleksjon og eventuell videreutvikling av vedlikeholdsfunksjonen i egen bedrift. Kursinstruktører er tilgjengelig for bistand her.
- Det legges også opp til at deltagere jobber videre med dette som en form for hjemmeoppgave.
- Noen uker i etterkant av dette legges det opp til en oppfølgingsdag med erfaringsdeling i plenum, samt at de som ønsker det også kan få en egen sparring med en av kursinstruktørene