Prosjekter
Kontaktperson, prosjekter
- dFUSE – bedre utnyttelse av fisk som dør i merd (2024 - 2026)
- Ciona- tunikater som fôrråvare til laks (2024 - 2026)
- SPORLUS (2023 - 2024)
- CalaFeed: Enhancing the potential of Calanus as raw material for sustainable aquaculture feed ingredients (2021 - 2024)
- BioCycles (2019 - 2022)
- Nye Omega3-produkter fra silderåstoff (SildeOmega3) (2011 - 2013)
Publikasjoner
- Quality of Lipids During Frozen Storage of Polychaete (Alitta virens) - a Low Trophic Marine Resource Relevant for Aquaculture Feed
- Quality Changes of Cultivated Saccharina latissima as Influenced by Preservation Method During Short Term Storage
- Silage for upcycling oil from saithe (Pollachius virens) viscera – Effect of raw material freshness on the oil quality Les publikasjonen
- Mesopelagics–New gold rush or castle in the sky?
- EX-spot: Mørke flekker i laksefilet. Årsak til dannelse og tiltak som hemmer utvikling Les publikasjonen
- Kunnskapsstatus om bærekraftig norsk fôrproduksjon til havbruk og husdyr i jordbruket Les publikasjonen
- Kartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refresh Les publikasjonen
- Variasjon i kvalitet og holdbarhet for refreshprodukter av torsk - "Refreshed" Les publikasjonen
- Industrial methods of freezing, thawing and subsequent chilled storage of whitefish
- Biosynthesis of Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Marine Gammarids: Molecular Cloning and Functional Characterisation of Three Fatty Acyl Elongases Les publikasjonen
Annen formidling
- USE OF THE ZEBRAFISH CELL LINE ZF-4 TO EVALUATE THE CYTOTOXIC EFFECT OF ANTIOXIDANT PROTEIN HYDROLYSATES FROM MARINE COPEPODS (Calanus finmarchicus)
- MARINE COPEPODS AS A NEW SOURCE OF ANTIOXIDANT INGREDIENTS
- Kommer lusa fra en oppdrettsfisk eller villfisk ?
- Salmon feed raw materials, Roadmap to industrial production in Norway
- Lipid oxidation during ensilaging of salmon by-products and effect of pH and antioxidants
- Marine and Algae Lipids: Opportunities and Challenges
- Lipid oxidation during ensilaging of salmon by-products and effect of pH and antioxidants
- Silage of salmon by-products: pH and antioxidants
- Bakterier og insektlarver kan avhjelpe matkrisen
- Calafeed - a project presentation